Privacy

Arseus hecht waarde aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u op de meest geavanceerde en veilige online ervaring geeft. Deze verklaring privacybeleid is van toepassing op de Arseus website en betreft het verzamelen van gegevens en gebruik. Door het gebruik van de Arseus website maakt u kenbaar dat u akkoord gaat met de behandeling van gegevens zolas deze in deze verklaring wordt beschreven.

Arseus verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mail adres en naam.

Arseus verzamelt en gebruikt uw persoonsgegevens om de Arseus website te beheren en om u de gevraagde services te leveren. Arseus kan ook contact met u opnemen via enquetes om uw mening over huidige services of over mogelijke nieuw aan te bieden services te onderzoeken.

Arseus verkoopt, noch verhuurt noch least klantenlijsten aan derden.

Arseus stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring. Arseus stelt de persoonsgegevens die u aanlevert aan computers servers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring. Wanneer persoonlijke informatie (zoals een creditcard nummer) wordt overgedragen naar andere websites, wordt het altijd beschermd door Secure Socket Layer (SSL) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden.

Arseus zal zo nu en dan de Privacyverklaring updaten om bedrijfs- en klantenfeedback te reflecteren. Arseus raadt u aan om periodiek deze verklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van hoe Arseus uw informatie beschermt.